26 Şubat 2014 Çarşamba

BORA UZER CEKiNGENiM & SEVGiLiM üzerine de söyledim oldu

ya deniz yazmış, giydirmiş de giydirmiş, ben eksik kalır mıyım? :) gerçi deniz directly bora uzer'e giydirmiş ama, ben klipten şeeeyttirciiim, dayanamıciiiiim:



bi kere öncelikle söyliyeyim, ben bora uzer'i severim, canlısını da severim, müziklerini de severim.. hatta müzik videosu yaptığım doktora tezimdeki videolardan biri bora uzer 'canım yanıyor' parçasına dır.

ancak ve de ancak; hadi klibe başlayalım.. bi kere, iki şarkı birarada klibi, bir kısa film edasında seyretmekte ve niye yapıldığını da çok anlamamış olmaktayım..

1- tuba ünsal ne alaka? pardon: memelian tuba ünsal ne alaka? fışkıran memeleri bir yana, dublaj gereksinimi olan bu incik sesli kızımızın bacakları neyim güzel olabilir (bakınız videonun sonunda bir attırmacası var) ancak ne bilim ben hiç ısınamadım, hele bi de konuşunca ı-ıh...

2- çekimler güzel, havalı, siyah beyaz tamam.. da .. synopsis, yani video'nun konusu öyküsü yapsiden hallice.
dialoglar rezalet!  
kim yazmış? bi de artı,  diyalogların tonlaması rezalet! (burda ne terim kullanılır bilemedim.)

bakınız: -nidenn gittin? hııı? nideeen?

hiç konuşma olmasaymış, bu kadar dikkatimi çekip, süpürge edip, rezaletlenmezdim valla...

3- yumurta pişirme sahnesine de ayrı bi gıcık oldum:

- sana bi yemek yapiiim mi?
- yap amk!

bu arada boracığğım, altı üstü bi yumurta yapana kadar, saatler geçiyo, akşam oluyo.. kız orda bin bir türlü mücadeleyle seksi bişiler giymeye çalışıyo.. sonra, mıh! yumurta! olur mu lan öle şey? bari iki peynir bi de çay koysaymışın sofraya?

4- dedim ya, bora uzer'i severim, müziğini, mandalina da "yooo seksi mother fackkkıııaaar!" diye haykırışlarını.. ama, bazen bu kıyılmış türkçe kelime telafuzlarına da takılmadan edemiyorum. bu klibe gıcık olduğumdan mı nedir, bayaaa:

- dıkınmayaaaaaaa kiyamızdııııııım (gerdanlı gerdanlı)

5- tuba ünsal'ın memelerini naaapçaz peki? tekrardan soriim istedim... 

hadi o zaman, biraz bora uzer dinleyelim :)



1 yorum:

denizero dedi ki...

__hahaah evet ya o son eteği attırma ve bacak foraaaa çok iyiydi...__