21 Şubat 2014 Cuma

telefoncu aramaya son! bir viral persuasive advertising örneği

ankara'da yaşıyorsanız ve telefonunuz bozulduysa ve 'aaayyyyy şimdi ne çok para bayılcam mecburen!?!?!?!' diye düşünüyorsanız:

düşünmeyin!

tunalı'da, tunalı pasajında (tunalıya gierken madonun karşısındaki, ezelden beri bildiğimiz pasaj) yürüyen merdivenden bir üst kata çıkıyorsunuz, sağa dönüyorsunuz iki dükkan ilerde ilker iletişim var. Kocaman bir tabelayla teknik servis yazıyor, bankoya yanaşıp ilker bey'le iletişime geçiyorsunuz..

neden mi bu kadar övüyorum: şöyleki, telefonumun son halini bilenler biliyor; oraya buraya sorup fiyat da aldım 400 civarı birşey tutacak niyetiyle enson buraya gittim, ilker bey şöyle bi baktı, önünü arkasını inceledi, çalışmayan düğmeleri yokladı falan.. ve net bir biçimde şu cümleyi kurdu:

- 230 tl, 2 saat sonra gel al.

başka sözüm yok söylüyecek.

bu bir viral persuasive advertising örneğidir, kimse gocunmasın.

ps. sabah 10'dan önce gitmeyin, kapalı :)

1 yorum:

fırat engin dedi ki...

o zaman ek bilgi: önceden adı "dağınık iletişimdi" hatta tam karşı dükkanda telefon da satıyorlardı... sonra "İlker İletişim" oldu... bundan 15 sene evvel 6110, 8210 vb. Nokia modellerini götürürdük, 5 dk da sorunlarımızı çözerdi... belli ki, akıllı telefon dönemini de çok iyi yakalayan İlker İletişim, 10 numara 5 yıldız hizmet vermeye devam etmekte... İlker İletişim Rocks !