5 Nisan 2013 Cuma

facebook diet recipe

yeni girdim ya, aklım orda:) dolayısıyla son bloglar hep bu konuda :) hadi yazalım, önce ne yapacaksınız:
{!} "benden habersiz, neler oluyor?" die paniğe kapılmayın, siz olmasanız da dünya dönüyor:) merak etme, önemli birşey olursa haber bi şekil ulaşır sana? BLOG OKU

{!} "benden haber alamayınca, n'olcak bu insanların hali? yazmalıyım, paylaşmalıyım!!"
deme yahu? dünya sensiz de dönebiliyor, merak etme ölmezler :)

{!!} "yok, yok, bi gireyim, o kadar olur yaaa, 4 saat oldu girmeyeli?!?!" biraz dayan 4 gün olunca, nasıl da iyi hissedeceksin bunu düşün, artık sen ona bağımlı değil, o sana bağımlı olacak! ipler senin elinde!!

{!} "tamam, girmiyorum facebook'a da, şöle bi açıp kapasam?" sakin ol, açıp kapamayla, yine başa dönüceksin, biraz daha dayan, aklını başka konulara ver?

{!!!} "yoksunluk çekiyorum! aaaaaauauauuuuaaa!" bu tarz yoksunluk krizleri çok normal, ani krizleri atlatmak için, paniğe kapılmadan yan uygulamaları kullanabilirsin.. ilk günler ağır geçecektir, daha hafif bağımlılık yapan yan uygulamalarla atlatabilirsin; twitter olabilir mesela? bi gir bi dolan? söyliyecek çok bi bişeyin varsa yaz.. ama abartma, sonuçta fb yerine twitter koymaya gerek yok, bu sadece fb yoksunluğunu hafifletmek için..

{!} "ı-ıh twitter yetmedi bana, daha fazlasına ihtiyacım var, ne öle 160 karakter benim ruhumu yansıtmıyor!!" hmmmm, rahat ol, daha değişik yoksunluk giderici, yarı-bağımlılık yapan uygulamalar da var: blog, instagram, etc...

{!} "tamam, 3 gün geçti, artık bi girebilirim.." yok, bu kadar uğraştın, sakin ol, derin bir nefes al, pencereden dışarı bak, ağaçlar gökyüzü falan, bak bulutlar hareket ediyor?!?!! :)

Hiç yorum yok: