4 Şubat 2013 Pazartesi

masaüstünden güncelleme: gribal zangırtı/6subatsergi/bilkentgramezunu/

spring dönemi başladı, hadi! 4 şubat itibariyle derslere başladık; 3 gündür sürüncemeli gribal zangırtılı yatış sonrasında sabah 8.16'da evden çıkış, veeee burdayım :)

bu videoart postundan sonra, bu kadar entellektüelsiz bir yazı bütün imajı maffedicek ama, napalım, bu da bi blog eninde sonunda...



bakalım neler var: hmmmm
-yapılacak bi sürü iş ve toplantı ve o ve bu ve şu defteri... ve de ıvır zıvırlı..
- 'A' (bi anlamı yok, dekoratiflikizm)
- nurofen: bu araar en başarılı bulduğum gribal zangırtı durdurucusu!
- class şeysi dosyalarııııı
- bi daha ıvır zıvır
- sütülü kahveli...

- bilkent gra mezunu sergisi (2012) dosyası... evet bu hafta bidaha buluşup, bu seneki etkinliği konuşacağız :) birazcık, ama accık geç kaldık sanırım, ama tüm gücümüzle hemen hemen hemen toparlanıp, en kısa zamanda yeni bilgileri paylaşacağım :) yardımcı olmak isteyenler, bana ulaşsınlar, ki yardıma ihtiyaç var! 

- bu hafta, perşembe yani 7 şubat oluyor, sanatın anadolusal aydınlanma ihtimali üzerine sergi açılması söz konusu... :):):):) ok, düzgün yazıcam; sanatın anadolu aydınlanması sergisi serisinin bu yılki mekanı Merkez Bankası Sergi Salonu (farabinin oralarda bi yerde, Galip Dede Sokak No: 5/A) herkezi bekleriz, karma bir sergi; resim ve grafik ağırlıklı çalışmalar olacğını tahmin ediyorum... benim de çalışmam var, evet, doğrudur :)

"Sanatın Anadolu Aydınlanması/Anatolian Enlightenment of Art/07 Şubat-07 Mart 2013" tam başlığı bu olan sergiye beklenirsiniz...

 -17.45 servisine tam 45 dakika kalmışken, ufaktan toparlanma durumuna geçeyim bari; otobüste ne okunacak sorusu? yarın ne yapılacak la ilgili sorular? akşam ne yenecek sorusu? vesaire..vsaire..

okuyan var mı bilmiyorum, böle şizofren şizofren yazıyorum ama herkeze ii pazartesiler :)

Hiç yorum yok: