28 Şubat 2013 Perşembe

ars electronica 2012 gösterimi cer'de

Uluslararası Dijital Sanatlar ve Medya Kültürü Platformu olan ARS ELECTRONICA, her yıl düzenlediği festivali ve PRIXARS Siber Sanatlar yarışmasıyla dünyanın heryerinden gelen katılımcılarıyla önemli bir medya platformu sunmakta.. bu etkinliğin 2012 yılı gösterimleri, 2013 yılında da olsa, yakınımızda, cermodern'de yapılacak; 8-11 Mart tarihlerinde...






screenshotlar, aşağıdaki linkten alınmıştır.

"evet, ne var? internetten de izlerim ben bunları eeeaeaeaeee" diyebilirsiniz.. ancak hatırlatmam da fayda var; hareketli görüntüleri, hele işlenmiş ve de internetten izlemeye değilde sinematik kurulumla izlenilmesi için hazırlanan video-based çalışmaları küçücük ekranınızda, bi ton uyaranla bölünerek vede bazen internet başında yaptığımız gibi sabırsızca forwardlayarak izlemek demek başka birşey; rahatsızlanmadan, yoğunlaşarak, ve de değerini vererek sessizce izlemek başka birşey..

hem öle deme, bi de sosyal aktivite olur; gitmişken cer'de o hafta bulunan sergileri de gezersin, sanat dolup taşarsın üstüne cershop'tan tasarım patlangaçlarından ya da pahalı kitaplardan alıp coşarsın! daha olmadı divanda bi kahve içip, entellektüel olması planlanan mekanda geyikler döndürürsün :)

çok mu eleştirel oldu? yok, yok, cer'e gidelim, vide0-motion gösterimine katılalım, bi de ufak kahve içelim dönelim :)

detaylı bilgi ve program aşağıdaki linkte mevcut..

http://www.cermodern.org/ars.html

ha bi de, biz bölümcek 8 mart cuma öğleden sora ordayız.. posteri bilem var :)

Hiç yorum yok: