14 Aralık 2009 Pazartesi

o zaman fringe!!

buzellerden kaptıgım enteresan bi habit daha var :D internetten dizi izleme, film izleme .. bu aralar fringe ve flashforward’tayız.. ff bi sezonun içinde hala ve her perşembe abc’de yeni bölüm çıkıor, cuma falan da webe düşüor..

fringe2

bide fringe olayı var tabi, diz imaxten gelen bi histerical fringe izleme olayı!! ben biriki bölüm izlemiştim, hatta ayşencmmmm bana ilk sezonu vermişti de izleyememiştim, neysem şimdi taylanla baştan hepisini izlioruz… peeek keyifli :D x-files’ın başka başka versiyonu gibi.. bi de peter bishop (eski bizim paysiiii:D) ‘ın babası deli bilimadamı tiplemesinde walter bishop favori!! diziye, nitelikli yerlerde keyifli gülümsemeler katıyo:D Excellent’!!! gibi :)

poster_fringe-c4  425.fringe.noble.jackson.torv.lc.030609

bishop_b
böle ciddi durduguna bakmayın adamın…

neysem birde, dizi süresince mekan değişikliklerinde (çoğunlukla) hani genişplan konunun geçeceği mekanın dış görüntüsü verilir ya, bilgisi yazar nerde ne zaman gibi, dizide bunu pek acaip çözmüşler, ilk gördüğümde “aaaaaa bak nası yazmışlar, ne güsel olmuş” dedirtti, sona başka bazı dizi ve filmlerde görmeye başladım bu tarzı ama yine de enteresan keyifli (yaw amma çok kullanıyorum şu keyifli kelimesini :P) bakınız bu karelerde oldugu gibi:

fringe_titles

ööle işte, almıla geldi, ders yapcaz biz!! :P

bai.ekn..

2 yorum:

Hich dedi ki...

ya ben bu frincteki kızın suratına ve ifadesine bi sinir oldum. izlerken sürekli aşırı buluyorum falan... onun dışında iki dizi de bizim görkiyle ekranın kölesi olmamıza yol açtı bu ara... özellikle flashforward.. :I

denizero dedi ki...

__Fringe fıslakda Flashforward bomba ama __