21 Aralık 2009 Pazartesi

tik 28 aralk

evt tarihimi gec de olsa ogrendim :D ve evt cok az kaldı..son dakika insanı olmann keyifsiz iç daralmalarıyla birlikte, yeni yıla biraz daha rahat girecek olmann enseye vuran hafif serinliği var :D

bugün raporu verdim hocalara.. bence fena olmadı :D onlar ne dicek bilinmez..ama iş bitmedi tabii, bi yandan uygulama ayça videosu bi yandan uzatılmış tarihiyle bildiri yetiştirme… haaa unutmadan biyandan da girdiğim dersler….

o diil de, 2010’da en çok tatil olcakmışız!!! 137 gün mü ne tatil varmış!!! ne süper bi karar yaaaa!!! karar derken, olmadı tabi..du bi daha deniyim: ne süper bi hmmmmmmm, bişi işte!!! olllley!!!

>> dün paşabahçeden bi kavanoz aldm.. buzeller kavanozu :D objeler birikim yaptı :D buzeller objelerini koyucam kavanoza!! daha önceden iki kavanozum var; yok bea sevgili kavanozları diil, ööle obje kavanozları.. kütüphanede renkli renkli güzel duruyo die, karma kavanozlar :D ama bu başka olcak.. daha çok fazla bişi yok, biraz dolunca fotograflarım :D hatta buzeller kavanozuna attıgım bi çakmak vardı, biraz öne çakmak bulamayıp, açıp içinden aldım :P ama gerri koycam, valla!

>> öle işte, bugun de böle bitti.. kendime bir haftadr yapmadgm sekilde birazcık başkaişler günü yaptm: öle takılmaca işte…

OLEDENEME

Hiç yorum yok: