20 Temmuz 2009 Pazartesi

anektodizm (turkcesi anektodicicilik)

evt evt ordaydm..evt evt pek keyifliydi.. evt evt prodigy oldum.. evt evt pzt sabahı itibariyle okuldaym ve evt evt pek bi de yorgunum :)

DSC05064

barlas ve ozlemle gittik busefer, iklmveumtcn da ordaydıııı… bu sene istanbulparkta olması sebebiylen yol daha az eziyetti.. hmmm bide barlasn arabası ve şöförlüğü, daha atakule ışıklarından, millerla başlayan abuksabukluğu destekledi :) bu arada önemli bilgi, ankara-istanbul oto yolunda bira satışı yapılmıyor :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! bi sürü “anektot” var yine.. bu aralar anektodizm (turkcesi anektodicicilik) ‘in kölesi olmuş durumdaym..

3735477168_7d8d453a99

> cuma gecesi 3 gibi alana varabildik, kombine kamp biletimiz olmadigi icin iceri alnmadk.. ama o kadar mal gibiydikki, ben konuylka ilgili herhangi bir şirretlik bile yapamadm :) dedikki, buluruz bibenznlik ve 3-5 bira, sona otoparka gider yerleşir ve uyuruz.. bp istasyonu buldk, kenarnda da masa sandalye falan, sabahn 4ünde nasıl bir keyiftirki alacakaranlık kuşağındaymışız gibi bi hisle ööööle zaman gecirdik..

DSC05047

> bi de şebnemden bahsetmek lazm dimi ama:

DSC05024

> neysem, genel anlamda çoooook sıcak olmasına ragmen çooook keyfliydi.. juliettelewis beni bitirdi; prodigy ile birlikte “ya benm ne işim var, naaapıorum ben!! siz delimisiniz!! siz kimsiniz?? o diil de ben kimim neyim, ve ardından ben bir hiç’im !! “ :D cmtden akın ve nora’nın cektigi fotolar ve barlasn mucize telefonundan fotoları da göstericem :D hmmm bi de unutmadan, “fırlatın hadi c’leri diyorum, mangavecartel başkaaaa bambaşkaydı..senelr once cezaya hareket çeken ve küfreden bizim rokÇI gençliğimiz, hayrettir ki bu sefer coştular!!! bu da ayrı bir gerginlik konusudur.. neysem, çooook keyfliydi yaaaaaaa, hele bi de EVDEKİ SES olunca ben ben olmaktan çıktım.. dedim hadi artık eve geri dönebiliriz, ben tamamım :D

3735502022_27e92841bc

> unutmadan hemen şunu da yazayim, zira sekreterimiz hastane(1) gidecegi icin rockncoke sonrası ilk pazartesimi sekreterlikde geciricem.. neyse, mangacartel’den sona hayko çıktı; bu sene mezn olan pek şeker bireyimiz cemre dinçer’in hazrladigi video o sahnenn iki yanndaki devasa ekranlarda yayınlandı.. ayrı bi heyecan duydum :)

> tam da su an sekreterligi gitmeliyim… umuyorum içimdeki “ya ne saçma bi gün, hatta sanırım ishal olucam” hissini bastırabilicem…. :)

ve biraz daha foto:

DSC05144

otoparkta, sabahn dokuzu…

DSC05085

arkası açılan ve yatak olan, sabahları içinde asla asla durulmayan arabamız!!! (ngn hocam, umuyorum barlas icin bahsettigimiz ufak madalyayı es geçmeyiz..müiteşshekkuur olrum:))

DSC05037

aynı çakmaktan bulduuuuuuuum!!!! (ilgili kişi konuyu anladı, diğer arkadaşlar fazla üstünde durmasnlar..belki sona …)

3735501832_f5943d4d74

DSC05128

yaaaa barlas özr dilerim ama bu resmi koymak zorunda hissettim…. valla madalya vercem sana yaaaaaa!!! neysae ben sekreter olcam, kaçtım..

ekn.

1 yorum:

nora dedi ki...

Ahahehehahah barlasın fotoya bayıldım =) yazık yaaa =)

bu arada hemen çalınıp çırpılmış fotolarım :D Ne bi link verilmiş ne de bi ödeme yapıldı bana :PP:P:P

Aaaay valla durup durup juliette'ten bahsedesim gelio yaw :D nasıl güzeldi yahu :D