18 Ağustos 2012 Cumartesi

neon kasabası/rocknroll/disco/cccp


eve dönüş şeysi.. uzuncana bi süre buzellerle olunca, şimdi evde yalnız yalnız fotograflara bakmak bi garip geliyo tabi :) 

marmaris garip bi yer; neon kasabası tadında, iskendere alexander kebap denildiğini de eklersek çerçeve belli oluyor galiba. assos'dan sonra rocknroll tatil de yaptık oooooh! barlar sokağı denen yer, ilk gün heyecan verici, sonra hmmmm, sonra 'gürültülü' geliyor.. şöyle söyliyeyim, eğlence dipdibe ve ooollley! ama, kebapçılar bile bir saatten sonra apaçi shov'lu bangır bangır müzik yayını yapıyor. yani, bize garip geliyor tabi, kebapçı-cafe dekorasyonunda (ve tabi neonlar eşliğinde) bas bas rihanna ve fish bowl etrafında pembe pipetlerle sexonthebeach içen el kızları :) etrafa bakınıp duruyorsunuz işte... 


marina sahil tarafı daha sakin :) teknelere bakarak yürünüyorsunuz falan bişiler.. birbirinin aynı bir sürü mekana oturup milyon adet acaip isimli koteyllere takılmak da başka bişi :)
aaaaa dur, en etkileyici ve de 'yaaaaa, ben düşünmüştüm bunu!!!' denilen şey ise; shot-bar!lar; aslında shot-window!lar dense daha dogru olur.. daracık barlar sokağı şeysinin içinde, ev pencerelerinin shot barlara dönüştürülmesi ve tabiki neonlar eşliğinde dövmeli, makyajlı imaj kız-barmenler! :) yani, birileri akıl etmiş sonunda: erkek barman çok da çekici bişey değil, kızları koyun bak satışlar nasıl artıyor! :) aaa bide eklemekte fayda var; 3 shots for 10 liras!a kanmayalım, tekilalar bidonla geliyor diye bi söylenti var :) 



sinem, donna ve ben ilk günlerde takıldık tabi shot bar olayına ama sonra ciddi uyardılar bizi :) zaten tekilanın tadı da kolonya buruk tatlı su ve alkolizm karışımı idi, limonlanınca hiçbirşey farkedilmiyor tabi :) wtf.




bu arada eeeeen acaip görüntülerden biri de CCCP isimli club! :) neondan bi tabelası da var, ve de camında rusça bilen garson aranıyor A4'ü yapıştırılmıştı :) içerisini pek göremedim, yani aslında cccp konseptine de uygun olarak tek bir neon ve gerisi gizli saklı, içerde ne oldugunu bilmediğiniz, ve girmeden de öğrenemediğiniz tedirginlikte mekan tanımlaması uygunumsu :)


acaip bi deneylemeydi.. sonra tekne gezisi, shooting star meselesi ve gece denizlemeleri... keyifli bi tatildi.. sonra devam ederim, yine bisürü foto var :)

Hiç yorum yok: