8 Nisan 2010 Perşembe

bahar geldi; kayra geldi; iklim hala pozda :)

>> sayın iklim kılıç; verilmiş biton pozun içinden seçme..

>> sayın özem aydın :) geçen hafta pazar seğmenlere gittik, annem ben özlem; efenim tostlar, çaylar, türk kaveleri, sonrada parkın içinde yürümeceler :) bahar geliyo ya, ben parkçı olurum yine.. bi botanik bi seğmenler biliyorum..ama bu sene başka başka parklar görmek tanımak istiyorum..önerisi olan?? (ahlatlıbel tesislerini tavsiye etmeyiniz :)..orayı da biliorum :(...)


-------------------------------------------------------------------


>> yukarıda görmiş olduğunuz resim, sene 2002 falan galiba, eski evimizdeki yan komşu aydan teyzenin torunu kayranın resmi. bahçelide dolanırkene.. aradım başka resim bulamadım ama acaip tatlı japon kızı edalarında ufacık biişidi kayra, sona geçen perşembe, kapı çaldı, açtım, birileri duruyo kapıda..anlamadım, tanımadım, annemi çağırdım..meeeğersem kayraymış kapıda duran :) hiç tanımadım yaaa, nası da büyümüş :) efnim kendileri almanyada ikame edip okumaktalar, annesini görmeye ankaraya gelmişler... kayıt altına almak amaçlı fotolar çekildi tabi hemen :) 2010 kayra aka :


-------------------------------------------------------------------

>> ekin boya ustası adlı resimli çocuk kitabından bir sahne :P sergimiz gerçek oldu!! bisürü güzel şey oldu, hepsi yakında anlatıla, ama önce cuma sabahı grafik tarihi için çalışıla...

1 yorum:

Hich dedi ki...

sergi için tebrix şeker.