30 Temmuz 2009 Perşembe

klch-nostalgie

klch ailesinin eski fotolarndan bahsedicem :) anıttepedeki eski-kırmızı evimi bosaltma durumumdan kaynaklı, bir cekmece dolusu fotografı mavi çöp torbasına boşaltp eve getirdim.. biraz biraz bazı fotoları fotografını cekip dijitalize ediyorum.. keyifli işler bunlar :)

> klch nostalgie no: 1

meselaaaaa, mine kılıç.. annemin en keyifli fotolarndan biri.. hatta, bazen yok artık yaaaaa!!! diyorum.. sinir bozucu :) bitek ayakkabılarını biliorum: hush puppies..

> klch n.no:2

evet bu biraz daha yakn zamanlar… yakn derken 30 yas manifestosunu hatırlatr, abuk sabuk espri yapmamanız için uyarırım :) neyse, burası ananemin (ayten hanm) akçaydaki ilk evi, dedem o zamanlar daha ölmemiş die hatrlıyorum ama.. neyse, üstünde oturulan lacivert kadifeli koltuk ne kadar net kafamda anlatamam :)

> klch n.no:3

haftasonları gidilen balk-piknik-gezmece anılarından biri.. baba-kız meselesi işte :) sanıyorum burası samsun bafra dolaylarnda, ama tam hatrlayamıyorum…

> klch n.no:4

burası da tahminimce bafra, kolay, altınkaya barajındaki sitedeki ev…. duvarda gorulmekte olan fotolar hala ben de :) koltuklar annemlerin, ann-bert cole die arkadaşları vardı, onlardan alınmıştı: ikea!! solda accık görülen kütüphane de keza öle… neyse, o diil de çaydanlığı hiç hatırlamama rağmen babamın elindeki yeşilli metal kabı hatırlıorum..ne enteresan.. neyse bu da öle….

 

2 yorum:

Hich dedi ki...

:) ne tatlı...

Elma Lekesi dedi ki...

çok şeker bunlar :)