21 Kasım 2012 Çarşamba

aralı ayı çerkezleşmesi

planprogram meselesinden kafa bulanıklığına ve de oradan da excitement yükselmesine doğru bir yoldayım :)

> 23-25 kasım istanbul spectators' tour
hepsine, herşeye herkeze yetişememe durumundan gerginlilizm durumları.. ci'ye gidilecek zaten, ardınan design biennal kapsamında gidilesi ya da gidilebilinecekler, ardından 'warhola' mutlaka, ardından bi sürü başka başka sergisiler, ardından akın&nora görülmecesi, ardından özlem&hilmi yemekçesi, ardından pazar günü de meşhur istanbul kahvaltısı yapılır mı acaba lar? ardından koştur koştur otobüs ve de pazartesi sabahı malum juri :)

> 1-8 aralık ankara design week
hemide organizasyonel durumlar, hemide bi sunumsular.. bez afişi nasıl yapılır ve astırılırla başlayan günümün ilk içten içe sorusu.. sonra, atölyelerin başvuruları da başlamış aman diyim, bizimkiler mutlaka atlamasınlar, girsinler falanlar bişiler.. hakanı sürekli arayıp, naaapabilirim, şimdi naapıyoruz, şu işi hallettim gibi? ne dersin? gibi gibi telefon trafikleri..

 
 
http://www.ankaradesignweek.com/

> 14 aralık torun sergi açılışı (ki buna geleceksinz!!!)
eeeen obaraaası da bu galiba :) 14 aralıkta torunda kitschen olarak bir sergimiz var.. görselleri, nereye nasıl bastırırız, nasıl duyururuz kıyametleri.. hangi iş girecek sergiye de, nasıl olsa da işler gibilerinden düşünce kıvrımı oldum ben..
yakında duyuruya çıkarız, aman diyim tikkat! :)

http://torun-web.com/Sonra-Upcoming

şu aralık ayı bi bitsin de...
:)

Hiç yorum yok: