17 Şubat 2010 Çarşamba

deniz+onur+rüzgar+pariii


> dün denizzero'daydık.. çok ayıp edip bisüredir gidemeyip, sonunda becerdik berabercene gitmeyi, yeşim, tuba, ben özlem..amannnn, tip bir büyümüş!!! rüzgar bebeee!!! bide, çocuk bildiğin dışavurumcu, outgoing tabir edilen kişilikçiymiş meğersem..yani, ybancı gelmiş, kim bunlar beaaaauuuuaaaaawww!!die bi ağla çığır falan di mi? hayır efendim, gayet bakıo, meraklı, sevimli sevimli... maaaashallaaaa demek lazım..eeee, anasına bak kızını al olayı!! tam deniz+onur=rüzgarbebek olmuş ..

buarada değinmeden geçemiiicim, onurla da konuşup teyit ettik: bu özgel kardeşler varya, tuba ve yeşim: efendim bir numaralı bebek ilgiliyicilerinden.. şimdi diceksin bu ne lan 'ilgiliyici' hemmmen açıklayayim, bebegin oluyo hemen özgel kardeşlerin ellerine bırakıosun (ki dünden razılar, aslında tuba daha bi hevesli ama ;)) efendim yürütmeler, "bıcıkııııı ceee-eeeee" sesleri arasında bayaaaaa bebek gülmeye başlıo falan..bi süre sona tuba elinde 'rüzgar' , uçurmacalar falan..bi ara bana dogru da uçurdu, dedim "tuba, yok ben de bu kadarı yok!yapma valla! ce-eeeee falan bilmiorum beeeeeeen!" die panikledim falan.. ama tubanın suratını görmeniz lazım, nassı mutluuuuuuuuu!!!! :)


>gecenin ilerleyen vakitlerinde, sayın cem tuncerin inindeydik :) bir kedisi var, adı da paris!!! nasıııııl oyuncu, bütün elim kolum falan çizikler içinde kıpkırmızı kaldı!! ama ben gayet mutlu :) 3'dür blog girişlerinde bahsediorum, büko duruyo!!! kafayı yedim pariii ile ilk oynarken!! buzeller bile, ki biraz kaşınıcıyız ama nası oynuo parisle :):):)

> buzellere; :x :)

1 yorum:

denizero dedi ki...

___aaaa ben o ceeeee seansını kaçırmışım .... yaptırıcam sana ceeeee bi dahaki sefere :)__