5 Ağustos 2009 Çarşamba

meee-zun ve hatta prof!!

SONY DSC

melabaaa… D’m silindikten sona, fotograf sayısını tamamlamak üzre, çok cana fotoladm.. yine neler var konuşulacak, yazılacak vesaire…

SONY DSC

bikereeee, iklima sultan mezun olduuuuu!!!!! dana kesicem valla!!!!1 kendi ayrı bi rahatlamıştır falan da, ben ayrı bi mutlu oldum :) hatta bugun staj günü için ilk gun, sabahın köründe kalkıldı, yeni aldıgı topukluları giyildi, ama çok da abartılmasın die t-shirt giyildi, kolye falan vahşi saçlar..neyse akşam dinleriz artık.. mezuniyet kutlaması babında, tadm pizza balkonunda yemek yemişiz… bilginiz olsun üst açık oldugu için 19temmuzyasağı serbest :) dark efes de var, bi de pizza temem..

SONY DSC

>>> yaaaaaaa!!!! tunalı     bestekera profesçr açmış!!! hani gençlik caddesindeki süper-züper-doğaüstü kokoreç yapan tükkan vardı ya, para harcamış eski hitit cafe/bar (?)ın yerine açmış..hem kokoreç-midye vesaire yiyebiliorsunuz, hem bira içebiliyorsunuz, hem de artık ne isterseniz (yine belirtmeden geçemicem, dark da içebiliorsunuz :P)… süper diilmi yaaa? sonunda da, ankarada böle bi mekan oldu.. yani tamam, sakaryada da böle yerler olabilir, ahkam kesmiyim de… neyse ben süper-züper-doğaüstü mutlu oldum:D bu arada midyeler süperrr!!! mekanın içi de gayet başarılı, özellikle wc’ler.. ama tabi 19temmuzyasağı kaynaklı biraz boşa gitme durumu var, üzülmedim değil ama kışa doğru, biz de iice alışınca yasağa, dolar herhalde die düşünüorum..neyse, o kadar içlendimki duruma, içerisi keyifli düzenlenmiş, wcler keza öle, kasada duran adama gidip “yaaa, çok güzel bi yer olmuş, hayırlı olsun” falan die gevelendim :)

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

8 yorum:

nora dedi ki...

Ya siz akşamları baya kalın giyinmeye başlamışsınız ne güzel yaa.. biz pişiyoruz buralarda... :S

Ayy neyse, iklimcimi çok tebrik ediyorum, benden önce mezun oldu ehuehe :D:D:D Stajında başarılar efem...

ayci dedi ki...

mezun olmak iyi - ilk is günleri iyi - sonradan kötü - daha sonra o yesil seyi begendim bileklikte ki :)

Neslihan dedi ki...

iklime tebrikler, hepiniz bi ohhhh demissinizdir :)
seni oyle uzun kolluyla gorunce bana burda afakanlar basti sekerim koyma boyle fotolar fena oluyorum.. :)
ha senin dovmeleri gorunce gittim randevumu aldim ailemizin dovmecisinden :) hayirli oldun dimi bana :)) bu sicakta insan yapicak bisii bulamayinca kendiyle ugrasiyo iste boyle..

Hich dedi ki...

aa o araya mı açılmış, bi takım mor dekorlu pub ve çiğköfteci vardı sanki o boşlukta... ne güzel olmuş...

Unknown dedi ki...

neslieeeeee, dövmeni görmeliyim !!!!

Unknown dedi ki...

noracm, ankara burası :) gunduz kurursun aksam bazı bazı serinler.. :)

Neslihan dedi ki...

gostercem sekerim bi dur gunu gelsin yapilsin dunya aleme gostericem. ben daha birinciyi yaptirmadan ikinciyi dusunuyorum, kafayi bozup toptan dovme moduna gecmem umarim :))

Esma Burcu Sereli dedi ki...

Midyeye bayılırım...Gitmek lazım buraya...:)