20 Ocak 2008 Pazar

muhteşem iyi insan profili: ce-em

28 yasındayım, hayatmda gordugum en muhtesem iyi insan profili olarak cem'den bahsedicem. kendisini, ayca (ayca dönmez-kuzen) sayesinde tanıma serefine eristim. zaten aksi takdirde tanımam mumkun olmazdı, cunku kendileri gayet utangac olup, samimi degilsen agzini bicak acmio. valla bize (kızlar) bile bi alisma süreci gecirdigini dusunuorum. ilk zamanlarda, aycaya bakaraktan bisiler soyler, bize cok bakmazdı. aaa, yooo, tabiki muhabbete katılır, guler ama fazla yorum yapmazdı. sonra sonra ne cevherler barındırdıgını farkettik.

ama enteresan olan suratnda hep bi pozitif umutlu gözleriyle dolanması. dolanmak derken, onu heryerde goremesiniz, belli gittigi ve sevdigi yerler ve seyler var. mesela, gecen eylul ayında, enduro motor yarısları vardı; incek yolunda biryerlerde. cem sayesinde haberdar olduk, ve artk ankarada manhattan-if ikilemnden kurtulup farklı bişiler yapmalıyız die gittik hepberaber. cem'in suzuki marka bi endurosu var (foto bulamadm sonaeklicem) iki gun boyunca ordaydık, ve cem herksei tanıodu, herkesle muhabbet falan, adamın gözleri parlıodu :) neese, motorla ilgili aklıma gelen ikinci sey, pazar sabahı benm eski evin orda simitçide oturuyoruz, ve ayca birden bire, gaipten ses duymus gibi etrafa bakınmaya baslıo ve eklio: "cem gelio.." ama o kadar sakin bi sesle sölüo ki, insan tedirgin oluyo, 'nası yani, havadan mı düşücek adam' falan die :) sona, bırınnnn bırııııın cem gelio :)
'pazar sabahı simitçiye gideceğimizi duymuşşştummmmmm!!'
(kemal-cem geyigi, bize de bulasmadı diil)
hmmmm, bide görünce beni şaşırtan baska bi olaya geciorum; o motor yarıslarının ikinci gununun sonuydu galiba, cıkısta (tabiki) james cook'a gittik. ben birer bira icip, tamam birer olmasa da birkactane :P) muhabbet edecegimizi zannederken, tak! millet maca kitlendi abi!!! bu kitlenme toplu-gösterisine katılan cem'i hayretler icerisinde izledim. adam, oturdugu sandalyenin yerini falan düzenledi, çayını aldı ve ciddi ciddi mac segretmeye koyuldu. ama dedim ya, muhtesem insan profili olarak cem, bu kitleniş esnasında bile, soru sordugunda, turlu sımarıklıklar yaptıgında bile sakince guler yuzle cevap veriyordu ve muhabbete katılıordu. eee kibar cocuk. muhtemelen icinden:"yahu bi sussalar da izlesek macı keyifle yaa" dio olabilir :) bu arada gs taraftarı james cook ahalisinin de, fener maclarını dikkatle izlemesi,ve herhangi bir yenilgi sonrasında yükselen nidalarını da es gecmemek lazm....

neeese konuyu dagıtmayalım dimi? ne dioduk cem: soyadını sordum aycaya demin, malak dedi. bu konuya girmicem.... cem inrock'ta bas calıo, her cuma manhattan, her cmt if yapıolar. aycayı, eger baska bi programı yoksa, mutlaka sahnenn dibinde, cılgıncana sarkılara eslik ederken bulabilirsiniz. hatta öleki, aycaya yakın duruyorsanız, fatihten cok aycann sesini duyuyorsunuz :P neeese konuyu yine dagttm. cem diyince mecburen ayca diosunuz :) asagidaki fotoda, tenedosta yapılan bi org.da ayca sölüooo, cem calıooo, iiideal couple goruntusu. bu arada, ekleme yapmakta fayda var, cem calarken, gercekten ciddi bi poza giriyor, icinden ne dusundugu ise merak konusu.














hmmm bide, temelli mangal organizasyonu var. o zamanlar cem calmıordu, bizimle temelliye gelmişti. iyi insan mangalla ilgilendiiiii, ateşle ilgilendiiii " ayca?odun toplamaya gideliiiim!!!!" dediiiii, sona pazar gunu alkolumuz bitti, üşenmedi gitti bira alıp geldi(iki kere). ki gelenler biliyor, temellideki ev, gercekten ucsuzbucaksz bi arazinin ortasnda. gerci konunun acık arazide, motora binmek oldugu ile ilgili süphelerim var ama :)

bi de ayca eklememi istedi: "herseyi kitabina uygun yapma meraki manuel varsa okumaa ve kendikendine cozme merakiii" dedi ayca. ben sahsen tanık olmadım, ama olur:)









iiki varsın muhtesem ii insan; bu arada kokorec icin tesekkurler :)


Hiç yorum yok: