7 Eylül 2010 Salı

arş.gör.lerimiz taze geldi!!!

ivit. gsf grafik bölümne 2 yeni arş.gör. arkadaşımız geldi. simanen tanıyorduk ama şimdi yavaş yavş daha da tanıorus.. banu bu işe çok sevndi çünkü kanka seza, 3 yan odada da olsa artık beraberler :) ama hayır banuyu bırakmadım!! o benm oda arkadaşım!!



neysem, aşağıda yeni arkadaşlarımızın fotoları var: seza ve fatih.. ben pek mutluyum, çünkü üzgünüm ama yeni olduklarından bazı işler üstlerine kalıcak!! nı-haaa-haaaa haaaa :D cadı gülüşü :)






>> seza'nın web sitesi de işte burda: www.sezasoylucicek.com



>> bu yukardaki de sayın arş.gör. fatih..

>>bi de rezalet odamızdan bir kare.. bayaaa dağınık, heryer heryerde; kalabalık falan bişii.. fotokopileeer, kablolarrr, atılmamış bi ton davetiyeeee, okunmayı ya da en azından bakılmayı bekleyen kitap vs.lerrr, benm çantamdan rastgele çıkarılmış kişisel obje mezarlığı ve de böööle devam ediyor :) bakalm bugun toplarmıyız acaba banu?? ya da bütün tembelliğimizle (yüzde çokluğu ben de :)) bayramsonrasına mı bıraksak?? :)

>> bir de bugün yapılacaklar arasında; kızlar tuvaletinin duvarlarına eklemeler yapma olayı var.. önce eskisi gibi beyaz büyük kaaatlar asıcaaaam; bir de belki tuvalete girdiklerin , hani belki okurlar da akıllarıda ufacık bi cümle kalır amacıyla design based bişiler asmayı planlıorum.. bakalım..

Hiç yorum yok: