26 Eylül 2008 Cuma

şeker falan..?

şmdi aptalca bi espri yapıcam, lutfen dikkat... mrRam'ınız kutlu osssuuun!! :P hani vardır ya tipler, bu tarz ingilizce-turkce kelime oyunları olsun, turkce-ingilizce ceviri olsun bi ton ve sürekli espri yaparlar.. bir iki tanesi iidir, ama bir sure sona içinizden "ay yeteeeeer anladık" demek gelir.. iste onlardan bazıları:

chicken translate : tavuk çevirme
emotional köfte : içli köfte
(bir de bunların ardına, "gerçekten böle yazmıslar inanabiliyormusuuun?" derler.. biliyoruz canım, biliyoruz bu espriyi milyonlarca kez yaptık, yeri geldi dinledik.. ama biraz ara verelim? bak dorothy dedik, alice dedik? hı?

> konuyla ilgili igrenç esprileri yorum olarak bırakın, okuyalım eglenelim..

L_File_No__15__Sell_Me_Candy_by_Maulsypaulsy'sell me candy' art by MaulsyPaulsy..

bu bayram şeker bayramıymış, hepsini oldum olası karıştırırım. hangisinde şeker yicez?hangisinde para alıcaz? neyse, şeker bayramı olunca, bize cok öle bayram ziyareti olmasa da, mutlaka o her gun tozlanan ve silinen cam sehpanın üstünde dangalak bir kaasede bişiler olur.. bu sene annem top top olan cukolatalı fındıklardan koymuş, fakat sanırsam bayrama yetişemiyecek.. evde sıkıntılı sıkıntılı vize bekleyerek, top top yiyerek hakikaten top top olarak ve suratımda isim dahi verilebilecek bir ton yaşam arkadaşı edinerekten bayılmak üzereyim...(zor bicumle oldu, ben de yazarken yoruldum:P)

Candy_girl_by_oOAngeliceOo 'candy girl' art by Angelice..

neyse efenim, blog okurkene resimlerle eylenceli bir hale getirmek görevim oldugu üzre, buyrunuz bayıran şekerlerinizi:...(haa, bi de kutlu ve mutlu olunsun, niyeyse durduk yere..)

candy-ulorinvex 'Candy' art by Ulorinvex..

Sweet_Candy_by_Heiwa_chan Bu da meşhur şeker kız Candy'miz..

1 yorum:

denizero dedi ki...

__"bayram değil seyran değil enişten beni niye öptü" diye bi saçmalık vardır bi de__