2 Temmuz 2010 Cuma

İbni-sinaa-meki

bir cuma aksami,ibni sinaa ulas cafeden sesleniorum :) hemen birki not yapalim artik bloggerca:
+ ibnisinaada yatmacali hastalar icin, vip odalar bayaa guzel: bayaa genis refakatci icin acilir kanepe ve valisma masasi bilem var.. Tuvaleti pek guzel, banyosu bayaa iyi.. Hatta diyebilirm ki,guvendeki odaya bin basar.. Ucreti gecelik (refakatci dahil) 125..vip disindaki odalar feciiii bu arada ..neysemm
+ ama binada ve odalarda kablolu dahil internet yok!! Acaip sacma,bi wireless olmaliymis.. Ben nerden mi yaziorm? Tabiiki Girisin ordaki Ulas bufedenn :) hem de 24 saat acik, biraz bitik bi yer ama herseyi satiorlar (tabiki sigara haric) ve de makine kkahvesi veriolar: jacops vede fecii basarili bi kahve.. Hemen yaZaim 1 lira :)
+ sigara meselesine gelince tabiki burda satlmior ama hemen kosede bufe var ve suan itibariyle acik
+ emnyet muduru birdaymis,aksamuatu falan bayaa haberciler falan burdaydi ama su an sadece bi suru sivil var.. Gomleklerinin icinden di dit dit dii diii dit gibi sesler gelerekten takiliolar :) aman kimse anlamadi :)
+ cok uzatamicam zira anneyi cok yalnz birakmamak lazm.. Potasyum klorur mu ne veriolar . Butun gun wc ihtiyaci oluo,serum kablolari falan yardmsz olmuo..
+ bi de simdi tam su an buzellerden mesaj geldi :) aklim dagildi :) ayyy yerm onu ben..
+ pazar belki cikabilces bu arada :) neese sona yaZarm.. Arayan ve gecmis olsunlayan herkese acaip tesekkurler zira buara bayaa duygusala bagladm:) baiii

Hiç yorum yok: