19 Ağustos 2010 Perşembe

bir banner ve düşünmek istetmeyen düşündürdükleri

çoook özr dileyerek, bir web sitesinde gördüğüm bu banner'ı sizinle paylaşmak istiyorum.. özr diliyorum çünkü feci edepsiz, ve feciii işte :)



önce metinleri bi okuyalım... hmmm tamam olabilir, reklam stratejisi hedef kitle falan olabilir, tartışılacak bi durum yok. aaammmmaaaa lütfen kadına odaklanalım: kadın bi kere ölmüş!! hadi ölmese bile, feci durumda, acı içinde, keyifli olması gereken, planlanan, keyifli olca iyi olur denilen bir aktivitenin ardından fenalık geçirmiş gibi duruyor. mutsuuuuuz, midesi bulanmış, olmamış ve ölü!!! ay içim acıo baktıkça.. adama bakacak olursak tecavüzcü coşukun'dan hiç bir farkı yok, belki sadece yüzü traşlı.. neyse, adam feciii memnun durumdan, hatun ölmüş mü? hatun mutsuz mu? hapse girer miyim? yok, yok başka hatunlarda bulayım, aynen bu hatun gibi acı ve ızdırap çektirerek, mide bulandırıcı tavrımı ve 'olayımı' devam ettireyim ve de üztüne millete caka yapayim modunda adam!! bi kere, %100 başarı oranı da nedir? görüntüden anladığımız kadarıyla başarı oranı ancak ve ancak %50 !! :P

bi de sağlık bakanlığı bunun neresini onaylıyo anlamadım??? perişanlaştırılan kadınlarımı onaylıyo?? yoksa adamın suratındaki aşalayıcı gülümsemey mi?? hiç anlamadm ama yaaaaa..

sinirimi bozdu banner yaaaa :) yaaaa, feci ama yaaa, slogan falan.. artı ürünün adını bile bilemiyoruz, çünkü yazmıo! amaaan nediosun ekin yaaaa, amaç belli hedefkitle belli, bişiii yani desenize yorumlara bakiiim! :)

ps: aman da gaza gelip tıklamayın, yok öle bi tık :)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

peki adamın ce-eem 'e benzemesi??
: ))