9 Nisan 2010 Cuma

macumacumacun

>> pelin inal kendi mez. projesi için çalışıyor, ben de kısmi danışmanlık yapıyorum; bu çizimi görünce istedim haliyle :) verdi sağolsun, ben de hemmmen çerçeve içine aldım.. merciii pelincim :)

>> dada manifestoları die bir kitap var, kapağını da özlem hoca yapmış idi teeee zamanında .. neysem, grafik tarihinde dada hareketini işlerkene, arkadaşlara Dada Şiir ödevi vermiştim, birkaçı yapmış getirmiş!! ama ne süper şeyler çıkmış anlatamam :):):) çoook, bayaaa mutlu oldum :) blog'a taşıcam bitürlü ama daha bilemedim, şimdilik hü gsf grafik bölümü erkek ve kız wc'leri arasına yerleştirilen panolarda okunmayı bekliyorlar :)


>> 3 adet pencere imgesi, hemide perspektififili..

>> bu da tam odamızın kapısın önündeki cama yerleştirilen bi gra-bilmemne illustrasyon dersi projesi..karşı pencerede de kız versiyonu var.. kimin işi bilemiyorum(isimlikler yazılmadığı için!!) ama keyifli olmuş, ellere sağlık.. diğer bölüm içerisine çeşitli yerlere yerleştirilen ill. da enteresan, keyifli.. ufffff hepisini fotolamak, arşivleme falan... ne kadar çok iş var yapılacaaaaak!!!

>> bi de buzellere; :X


2 yorum:

pelin dedi ki...

:)öncelikle teşekkür ediyorum hocam,çok iyi motive oldum..sizinle çalışıyorum devamı çok çok gelicektir:)

Adsız dedi ki...

camdakiler gülçinin hocam :)