20 Eylül 2009 Pazar

morüstünedenemeler

hı hı evt, bu aralar ısrarla r özürlü şarkılar dinleme çabasındayım, tabiki edith piaf kasıyorum :) bunun dısında onerilerim: olivia ruiz var, sevimli; elle panique, ama cabaret blanc de keyfli gelio … neysem öle..

dish meselelerim var bu aralar,, bugun acı icerisindeyim, ama biticek umuyorum kısa zamanda.. dish ipleri falan bi gaza geldim de hadi bakalım:)

yaaaaa neslieeeeeee! hala yollayamadm!!! cok utanıorum yaaaaaa!!!! utancmdan bloga, bloguna falan da giremiorm :P rezil bi insanm bilioruuuuum :) beni affet!!!

bi baktm ki, hacettepe haber olmuşum ben!! hic bişii yapmaz olmusum.. dedm, ekin, öööle olmaz, yater cık artk yaz modundan! sanrmmm eymiri bekliorum, yaza veda anlamnda..

o diil de, bir vampir serisi daha okuyayim dedim, hani ne kadar olabilir ki sonucta vampir var, biuerlerde kan man vardr, üstüne ölümcül tutku düzeyinde aşk falan, ööle okurum die dusunuyordum, su twighlight serisinden sona.. aman diiyim, 2 kitaplık bi seri almıstım akcaydan ucuza (napim 5 milyondu tutamadm kendimi :) birinci kitap işaret, diğeri ihanet, yazarlar p.c.cast ve kristin cast.. tekrar ediorum, aman diyim!!!! sakın haaaa!!! rezaletin bir adm ötesinde berbat!!! ben hayatmda bi kitaba bu kadar sinirlendiğimi hatrlamıorum; normal olarak bir iyi kız, bi kötü kız var, liseliyiz ve amerkikadayız hepimiz, populer cocuk kötü kızdan iyi kıza kayar, bu arada etrafta yakın sevimli sevecen kız arkadaslar, akıl hocası kıvamnda sevmli ğretmenler---- ama tek fark hepsi vampir! ööööööööööööö!!! neyse devam ediorum, sinirlendigim kısım, iyi kızımız (tabiki başrol) kötü kıza o kadar iğrenç, kötü, rezil davranıor ki bi ara hangisi iyi hangisi kötü, hangisine acıyarak sempati duyacagımı şaşırdım!! kitabın sonu, finalde iyikız kötükız “hahahhha haaa!!! işte gördünmü!!!, yerindibinde sürün aşaaalık sürtük! “ demedigi kalıyor?!!!?!!! nası yaaaaa?? ööle bi aşağılıyorki kötükızcağızı, bu mudur, nerde iyi insan olmann gerektirdiği, öğretici nitelik taşıması beklenen gençlik kitaplarının iyi karakterlerinin mütevaziliği??!! ………….ikinci kitabı okuyamadım bile…

bu arada, r özürlü şarkılarn arasında aphextwinghostintheshell de iyi gidio:)

sogukayaklar’laym..

SONY DSC ..

2 yorum:

Neslihan dedi ki...

sen keyfine bak sekerim, benim bitirmem-postalamam 4 ay aldi sen iki hafta 1 ay postalayamasan sorun degil, olmadi ben gelince elden verirsin :P
operim seni

nora dedi ki...

Aaaa olivia'nın hastasıyız !!!

Bu arada böyle pop-disco'msu güzel şarkılar için seni christophe willem'e davet edeyim conem :D

Son şarkısı Berlin'in klibini bi izle youtube'dan mutlaka !!!