21 Eylül 2009 Pazartesi

olsun/(kesinlikle)olmasın+pijama.at.if

>> bayramn birinci gunu kutlamaları dahilinde, buzayaklarla bişiiler içecek yer arayıp, salak gibi bestekardaki twister denen kırmızı ışıklı yere oturduk. gerçi saat itibariyle geç kalmışlık hakimdi ama yine de önbahçe/sigara içme mekanına ısıtıcılar falan koymuşlar, en azndan donmanın sınırından döndük :) buarada nada kopyası activite yapıorlarmış fındık vodka şat 4buçuk! bilgilerinize..:) neyse sona, dedik acaba zodiacı kapanmadan yakalayabilirmiyiz falan, if’in önüne geldik, ahanda süper bildiğin açık if, üstüne bi de dolu falan :D iyiiiii diyip içeri girdik… problem yok, gayet bildigin bazen ööö gelen bazen “yaaa iyi işte, süper eglendim” dediğin if kadrajı:) efendim dun aksam pijama die bir grup vardı.. hep söylerim içinde “j” harfi barındıran grup isimlerinin hastasıyım: misal refüj, pejmurde :P

image

neyse, grup istanbullu sanırsam, repertuar da fena değil tam eglencelik, sarhoş olup orda burda zıplamalık! da, şimdi gelelim sivridillilik meselesine :P grup elemanlarının goruntuleri de fena değil, solistimiz gecenn sonuna dogru bildigin “kafa beşyüzbinmilyon” ama yine de eglendirici (bir zamanlar rockncoke sahnesindeki duman konserindeki, kaan’ın sahneden düşermişcesine sarhoşlugunu hatırlamak istemiorum..) o diil de, buzayaklar bateristin görüntüsüne takmışken, birden gitarist başrole yukseldi! saçlar kıvırcık ve uzunumtırak, evt posterde en sagda görünen tip.. tamam olur, kötü değil ama gitar çalarken eski metalCİ gitaristlerin yaptığı gibi kafa sallama görüntüsüne büründü, ancak ve ancak en fazla –15-20 saniye süren bu çabanın aklıllara getirdigi (ya da en azndan benm aklıma) puslu video klipler ve kız gibi görünen bunu da iyi bişey zanneden glam-rockçı (desem mi?) tipler tamamen ayılmama, ve “nooluyo yaaaaa, ööööö” dememe sebebiyet verdi. budan seslenmek istiyorum, posterden anladıgım kadarıyla isim cem: cem, saçlar tamam kalsın, ama o hareket olmasın, yapma, seyirci gözüyle sahneüstü (masaüstü gibi oldu :P) görüntü iyiken bunu bozma! kalmadı artık ööle tipler, prim yapmaz, hoş gözükmez şekerim?!!?

bu anektodun ardına, hemen kesinlikle olmasın bölümüne yazıorum:

daha önce, bazı tiplerin, parçaya eşlik etme babında gitar çalıyormuş gibi yapmalarıyla ilgili yazıma ek yapıorum: aynı veya benzeri tipler, hele bi de saç falan uzunsa, ööle suratlarının önüne salarlar o saçları, (umuyoruz yaglı falan değildir, karanlık bar ortamı falan ya pek göremezsin ama içteniçe merak edersin acaba kokuyorlarmıdır die) neyse, saçlar yüzü kapıyacak şekilde, ayaklar iki yana açılmış, pozisyona girilmiş, belden itibaren arkaya doğru beden esnetilmeye başlanmış, baş kısmı önde, “ADRİAAAAAN!!” pozu alınmış, kah öne eğilerek, kah geriye alınarak,çogunlukla popüler (ama mutlaka eski- harbi metalci ruhu yansıttıgına inanılan) parçanın lokomotif gitar performansı sırasında “ben eski ve harbi metalciyim, ne gençlik zamanlarıydı, harbi harbi rokçıydım ben! bakmayın öle şimdi burnu uzun adi-deriden ayakkabılar giyiyorum ama sırf kız olayı işte, benm içimde bir kıro değil, harbi rokçı bir kişilik var!! adriaaAAN! “ temasında salınırlar.. ııııııyggghh!!!! yapmayın bunu, geçti bitti, kapa artk bu mevzuyu..

headbang

:P bakınız fotoda görülen, tiplerin ellerinden gitar ve mikrofonlarının olmadıgı düşünülerek alınmış pozisyonlar.. söylemek zorundayım, camiaya saygım büyük, sonsuz.. konser falan olayında yapılan türlü tapınma ve içten gelen heyecan gibi hareketlere onay verilir, ama! ama! bunları mümkünse abuksabuk bar/tisko gibi ortamlarda tekrarlanmasının karşısındayım.

400px-Headbang_dans_la_cuisine 

bi de böle bi foto var!! :D:D:D tam da anlatmak istedigim pozisyoon ve kendini bilmez, bilemez bilse de bilmese daha iyi olucak bir tip..

sevgiler..ekn.

1 yorum:

ayci dedi ki...

disarda sigara icmek, sigara icmekten daha sagliksiz ve tehlikeli!

öksür üsüt terle soguk alginligi gibi seyler beni delirtiriyor - isticilarda tehlikeli ozon tabakasini deliyor!

harika...