26 Şubat 2014 Çarşamba

Amok---Kitschen / Müphem, Sarhoş, Köpek Sergisi

Kitschen olarak, Müphem Sarhoş Köpek sergisi Cermodern'de devam etmekte biliyorsunuz. 01 mart 2014'te bitecek lan sergimiz Cuma gününe kadar görülebilir.

Bu sergi de kendi kişisel çalışmam dışında Bora Gürdaş ile birlikte çalıştığımız Amok adlı işi de buradan tekrar görüntülemek isterim :) keyifli bir çalışmaydı, daha önce Bora ile çalışmamıştık, ve de sanırım Bora'nın da ilk işi (biliyorsunuz k,, kendısı sanat yazarlığı, eleştirmenliği yapmakta)


 Bora Gürdaş & Ekin Kılıç
"Amok"

2014, Müphem, Sarhoş, Köpek Sergisi (Kitschen), Cermodern.

Çalışma ile ilgili söylenecek bi türlü cümlelere gelelim.. haziran ayında yükselen, öteki tabir edilen bizlerce dile getirilen yeter artık! cümlelerinin devamında diğer ötekilerce bize yaşatılan ekstra müdaheleler süresince sarfedilen cümleleri görselleştirip, derdimizin üstüne dert eklenmesiyle canımızı sıkan hal'lere hal eklenmesiyle, içten içe hırslandığımız cümleleri birer slogan haline getirmekti düşüncemiz. aslında, tabiki Bora'nın bilgisini konuşturduğu ve düşüncelerini etkili br ekilde aktardığı metinlerinin yanısıra, kendi kişisel düşüncelerim bunlar. 

belirtmek lazım; metinleri öncelikle bora kaleme alırken, birlikte düzenledik.

Hiç yorum yok: