18 Aralık 2011 Pazar

bisürüsünden pazar günülemece / tenekeden / kolajduvarı gibilerinden

pazar günü şeysi..
sabahtan bisürü bölüm stargate universe verdiler fx'de süperdi :) sona da, dedimki "ekin biton işin var, kapat şu televizyonu, modern koltuk görünümlü ininden çık ve de artık çalış :)






































bi süre acillerden gittim, sona da dedim ki, yau bi blog girişi yapayim.. yazayim edeyim :)

> bir yorum geldi, neden blog girişine yetişkin uyarısı yapılmakta, ne gerek var die :) evet yeni yaptım o uyarı sayfasını.. neden mi? aslında ciddi bir neden yk; kısmi şımarıklık; kısmi dikkat çekme şeysi; kısmi önlem, kısmi bişi bişi bişi... ama, doğru dil mi? yetişkin şeysileri var blogta :) yalan diil yani, gerek yetişkinel, gerek yetişkinsel gerek de yetişinlik temalarını işlemekteyim diye düşündüm.. yaaa bu kadar yazıcak kadar bile düşünmedim aslında da, cevap vereyim istedim.. eğer çok bi problemse kaldıryim yani? :)

> babam iyi, geçmiş olsunlayanlara çok teşekkürler.. dikşler alındı falan, herşey normale döndü gibi.. doktor, akşam yapılacak hareketler vermiş. bütün gün masa başı olanlar için, sırttaki dik durmaya yardımcı kasları da geliştirmek için.. bi öğreneyim, buradan bi tutorial yaparız artık :)

> tutorial demişken, tenekedenkültablası tutorial'ını da bugün yarın yapacagım yayınlayacagım burdan :9






















> bi de bi duvarım var, buzellerin eklemesiyle o duvarı kolajduvarı gibi bişi yapma fikri üzerine deva ediyorum; şimdilik fena gitmiyor. zaman zaman, buldugum (found-object/paper) ya da anısal, ya da hediyesel (yurtdışına gidenlerden istediğim kartpostallar gibi :)) kagıtlarla toplaştırdığım bi duvar oluyor olmakta :) buyrun bu da şimdilik fotosu.. tabi korkuyorum, olayı bütün cozutukluğumla abartıp evin heryerine yayılırmıyım diye ama, şimdilik fena diil :)


























> ay duvar da ne pismiş :) neyse, böle işte... daha fazla kaptırmadan ben biraz çalışmaya çalışayim bari :) herkeze iyi pazarlar, lar, lar...

1 yorum:

Elma Lekesi dedi ki...

:) anlıyorum ve devam etmek istiyorum.