9 Ağustos 2010 Pazartesi

particene sirkuslamacadan beri



cumartesi sirkus partisi fena geçmedi bayaa saçmalamacalar felan :) katılım biraz azdı ama olduğu kadar işte, ben eylendim :) daha nice konseptlere ayol! :P







pazartesi pazartesi kula geldik bakalım nooolcaksa.. neyse hiç yoktan maillerime falan bakıyorum bu sayede, yoksa hiiiç niyetim yok haaa :) bayaa sıcaktan beynimin zaten jöle olan kıvamı iiice yavşadı; kulaklarımdan ya da burun deliklerimden falan akıcak die korkuyorum :D

bir dedikodu aldım bugün tuba(M) dan; özlem ve hilmi evlenmeye karar vermişleeeeer!!!! :) nasıl sevindim, "canım yaaaa" oldum anlatamam.. neyse yarın dedikoduları alıciiiim inşalllaaa.. bu arada, tanıyanlar için diğer bi 'yüzyılın dedikodusu'nu da yazmak istiyorum burdan: Barlas Kemal nişanlandııııı!!! hakkaten yüzyılın dedikodusu :) .... bidakkka yaaaaa!!! noooluyo yaaaaa!!! bir barlas, bir özlem bayaaa başımıza taş neyim yagcak!! :) her iki sevgili dostuma da mutluşuklar diliyorum burdan..... (baayaa dostum falan, duygusalllaştm galiba??)

başka neler oluyo?? olucak şeyler var ama efendilik yapıp, oldukça yazmak doğru olucak... merak edener için; akademik porno rezaleti konusunda daha bişi yapmadım; hala sayfalar olduğu yerde duruyor, sanıyorum içim kanlanmasına rağmen o sayfaları çıkartıcam.. galiba.. naaapim.. ama konu hakkında yazmak ya da söylenmek konusunda daha açıldım :) peşini bırakmıcam yaaani :)

16 agustosda HÜ GSF sınavlarında görevliyim.. gece ne zaman biterse artık, burdayız yani :) yorucu ama eglenceli olacağına inanıyorum valla.. katılacak olanlara şimdiden iyi şanslar.. yeni öğrenci sıfatıyla anılacak olan, değerli beyin ve arkadaşlar için heyecanlanıorum valla; bana n'oluyosa?? :P neyse, şimdilik bu kadar galiba.. ekn.

1 yorum:

lepanto dedi ki...

Ben partiye tam katılım yapamadı
:((
Bir daha sıcakta içmeyeceğim kötü!oluyormuş insan...