28 Haziran 2010 Pazartesi

ayça.dönmez.band+nurtane+cer.video.performance

+
PERŞEMBE CERMODERN:
AYÇA DÖNMEZ BAND!!!
update için lütfen takip ediniz blogu..

+
cuma akşamı, sakalın önü: old school dövmecisi platin hatun, sayn buket püren, sanıyorum nurtanenin kardeşi ve sayın nurtane hanım:) yok yok, alkol daha yüksek değil.. sonasında nope'da kopmaca ama :)
--
bu arada elbisem yeni :) hayır, deniyorum aynı elbiseyi üstüste kaç gün giyebilirim manasında :S (bknz. bir önceki deniz+alaz blog post.u:P)


+
dün akşam cer'deydik. sayın ersinhan ersin, sayın serkan sökmen ve acaip danseden bi hatun, sayın göksu kunak bize keyifli bi, hmmmmm bi ..., bişiii sundular :) bu sefer sunum gayet iyiydi, ellere sağlık daha iyi, daha mükemmel, daha da keyifli işler bekliyoruz efenim!!

--
işe performans adı verilmiş; buyrun cermodern linki burada: umarım performans kaydedilmiş ve bi şekil web ortamında yayınlanma düşüncesi vardır :) heyecan vericiydi.. konuşulacak çok şey var, hemen dönmek durumunda kaldık; malum anne olayım (bir sonraki blog girişinde yazıcam..) ama burdan teşekkur etmek lazım..

4 yorum:

Hich dedi ki...

herkes de ordaymış. cer de.. ser diyemi okunuyo bu yawrum?

Unknown dedi ki...

bayaa cer die okunuyor; cer vagon demekmiş; vagon inşaa atölyeleriymiş eskiden burası, ordan kalma bi isim... perşembe beklenirsiniz artıkın :)

nurtanekaragil dedi ki...

hahahaha butun ankara bızı kardes sandı ama cocukluk arkadasım kendılerı aynı yastayız kıbrısa dondu bu arada soylıım hemen buyuk sanatcıların bloglarına cıktıgını :)
carsamba persembe gorusuruzzz :)

Hich dedi ki...

ilginçmiş. cer.. hm.. gelmeye zorlayacağım beybi..