23 Mart 2010 Salı

sevenytodd koraycım :)


pazar günü, amerikan kültürde seveny todd müzikaline gittik; koray da oynuordu (ya da söylüordu mu demek lazım?) pek bi keyifliydi! beklentilerimin üstünde bi performans ve emek vardı :) salon inanılmaz soğuktu bu arada!!! kı.ımız dondu diyebilirim... oyun/müzikal biraz uzuncanaydı gerçi ama olsun yine de iiydi..aşağıdaki resimler de, facebook'tan yine (ay gıcık olmaya başladım iice facebook olayına, iice inatçı olmaya başladım!!! facebook'u heklemek isteyen başka biri yok mu yaw??)



>> kostümler süperdi ama yaaa!! bu arada en sağdaki de koray!! acaip yabncı biri olarak söölüorumki, sahnede /yada fotoda) böle olduguna bakmayın, çıkışta kapı önünde sigara içtik, yüzü beeeembeyazdı :) neysem bu arada, son gösterim günü olan pazar günü bişiii jürileri de gelmiş, korayı (koray tunçel) da (yanlış hatırlamıorsam) best chorous male seçmişleeer!!! hayırlı olsun bakalım, başarıların devamı dilenmekte :)



>> oklavalı hatun!!! acaaaaip iyiydi, hem aksan meselesi, hem mimikler falan benm favorimdi valla.. jonni depp de makyaj falan bayaaa iyiydi, aralarda böörürcesine bağrınmalar falan "ulen dedim noooluo!!" :P neyse bi de dekor meselesi vardı tabi, bayaaaa dekor yapmışlar yaaa!!! yani, o berber koltuğu > boğazını kesme > ardından aşağı kayma falan pek başarılıydı.. teknik ekibe de tebrikler diorum.. umarım daha nicelerine izleşiris...


Hiç yorum yok: