19 Ekim 2010 Salı

new.home.sweet.home

yine, yine bayaaadır yazamıyordum..malum okul başladı falan.. bide yeni(eski) ewime çıktım; internetim yok daha falan derken, öğle arasından önce accık bi vakit buldum da yazıyorum :)

evt efenm, yeni home sweeet home olayına girdim :) daha yapılacak çok şey var tabi, ufak detaylar üzerinden keyif alaraktan, yerleşmeye çalışıyorum.. dediğim gibi internetim yokdaha, çünkü öncekinden kalma borç birikmiş, eski kiracı borç takmış da olur :), falan derken daha başvuramadm.. bu arada telekoma borcunuz varsa, bu ay kampanyaları var, %30 indirimli ödüyürsunuz; ve tahmin edin, hiç bir zorluk çekmeden ödeyebiliyorsunuz :) i did it babe!! :) neyse, dün biriki foto çektim falan, bazılarını paylaşayiiim :)























>> efenim, burası salonumun ikinci kısmı; YEEMEK ODASSSI11 :P ben tabi çalışma odası niyetiylen kullanıyorum..karşıdaki kırmızı duvara kütüphanem gelicek; ve bilimum kutulara tıktığım kitaplarr.. biara annemin evinden getirttcem onları da bakalım... sandalyelerime gelinceeeeeee; sandalyem yok(tu) annemden bi tane çaldım, bi tane okulda atılmış buldum, yağmur yemiş falan.. böle böle tamamlıcam sanırım; evime hediye almak isteyenlere duyurulur, kendi evinizden sandalye çalıp getirebilirsiniz:) tek istediğim tahta sandalyelerden olsun; böle minderli falan yemek masası sandalyesi... :P























>> ayakkabılıııkım; olmadı tabi ama, bi ton ayakkabı falan, naaapcam bilemedim; bakıciiiiz... hayır nie şimdi bunu bizimle paylaşıosunki, bize ne senn kokuşmuş ayakkabılarında!!öööög! demeyin, üzülürüm :)























>> buda öööle bi köşe;;;; o beyaz abajur varya, işte o abajuru yeni aldm :) onu koyunca, pek bi keyiflendim falan bişiii... oldu yani... :)

neyse, böle bişiler işte, umarım kısa sürede toparlarım...da bi açılış kokteyli yaparıs... :) geçen hafta biraz sıkıntılı geçti ama bu hafta keyifli başladı evimde.. mutluyum, mutlusun, mutlu olun :P

ps: bu arada bu fotolar ve daha da fazlası tabeki buradaaa:

enspirasyonalite

2 yorum:

denizero dedi ki...

___güle güle oturmaca....biz de özlemişiz o evi yanlız :)...ikea açılın dolduralım ___

Hich dedi ki...

canım güle güle otur... :)