4 Kasım 2009 Çarşamba

sandalyemisinkimi

SONY DSC

çok yoruldum-ki bugun bu-zellerde uyumama ragmen—neysem.. üstüste biniyor buara bütün ish/okul meseleleri.. dolayısıyla söylenme kapasitemin doruklarındayım.. şu sempozyum da bitsin..

update meselesi; okul buuuuuuuz gibi, kalorifer kendiyle iç-çatışma halindeyken, bugun odada iki adet ısıtıcı açtım.. birkaç güne ısınacakmış die duydum ama.. neyse..

>> noracm, izleyici modunda da olsam wow dünyası ile tanışma evresindeyim:D tanışıklık ötesine geçemicem sanrm (bu dünya benmkini aşarrr) ama öle işte..paylaşmak istedimmm…

>> saçlarımı boyattmmmm; arkada kalan turuncu kısım saçlarım, olayı abartarak çingene sarısına dönüp, kendimde çirkefleşme potansiyelinin artma hissiyatıyla, sevimli-normal insana dönüşme ihtiyacım sonucu (aaaaaaaay ne uzun cümle oldu—bu aralar bildirimsi şeylerle ugraşıyorum ne kadar belli diiimi:P) saçlarımı boyattm…biraz böle normal dolaşayim istedim :D

SONY DSC

>> bu aralar, fotograflarda kendimi hiiiç begenmiorum..öle, ne biliiim mal mal bakıorum… :P

>> buda update büko:D değişen bişi yok :D

SONY DSC

3 yorum:

nora dedi ki...

Alllaaaaaaaahhhhhhh bunu neye borçluyuz ekncim? yoksam bf falan mı oynuyo? Hangi serverdasınız acep?

Bükocum da aynı datlılıkta ! Yirim !

eda bayraktar dedi ki...

sen yine çektirmişsin..benim kendime tahammülüm yok..(mevsimsel bişii heralde yani öyle olsa iyiolur:))yine kapı baca çekmeye başladım!!
kedi yenilesi tatlılıkta..

Adsız dedi ki...

saçlarını kısa bob modeli kestir bence sana daha çok yakışır