19 Ağustos 2009 Çarşamba

gelenegeçene frenchtoast

frenchtoast

>> dün ‘tunalıdaydım’, dişçi ve ardından natura (bi süredir diş muhabbetindeyim, daha sürecek..).. enteresan bir gundu yine…….. neyse gun hakkında yazmamalıyım :) yoksa bi süredir içinden çıkamadıgım ağlama krizlerine tutulucam ki sanırsınız uzun süreli bir regl donemi gecirior gibiyim :) gelene geçene, uçana kaçana ağlıorum bu aralar … edit piaf’ın filmine, anahaber bultennde 169 gundur bahsi gecen kafası kesilmiş kıza, yaaa ağlamamak için izlediğim law&order bölümlerine bile ağladım!!! :D neyse, dün naturadaydm dedim ya, naturann yemekleri artık eskisi gibi değil dicektim.. bilginiz olsun, o muhtesem frenchtoastlarından eser yok:( buna da ağlıcaktm ama yanlış anlaşılmasın istedim.) ben de bugun, bi frenchtoast yapiim bakalım, kesin süper yapıcam die işe koyuldum ve yaptm:) hatta içinde kabak falan da var.. umdugumdan kolay oldu.. iklim de yeni başladığı iş hayatından aç-bilaaaç gelince yedi, tam 2 kere ellerine sağlık dedi!!! :D ama yine de yazmalıyım ki naturanın bahçesi, yemekleri nasıl olursa olsun herseye değer!!! artık açık açık bira da verebiliyorlar, hem de carlsberg..

SANYO DIGITAL CAMERA

bu arada pr’ını üstlendiğim ayça dönmez bu perşembe if de söylüor!!!! ordayız tabe.. gelen geçen, uçan kaçan olursa valla ağlarım haberiniz olsun!!! :Dbi de kahkul kestirdim!!! öle işte..bu aralar pek bi daraltılıyım demiştim :D

ne?? eymir mi? partiyi mi unuttum??? yok yok, bu parti ya-pı-la-cak!!! yakında :) bu arada, çoook önce çokcana bahsettiğim birdöneminsonunu rüyamda gördüm dün gece.. bu da enteresandı..tuba unutturma anlatıcam..sevgiler..

5 yorum:

Esma Burcu Sereli dedi ki...

Ama ama harika görünüyor o frenchtoastlar yaa! Tarif istiyoruz!!:)

Unknown dedi ki...

hemen efendim ne demek, beşamel sosu kaynatmaya başlıorsunuz, içine buzdolabında kalmış bilimum sebze rendelenebilir; ben kabak vardı nerdeyse atılacak onu rendeledim: sona accık yagda cevirilmis tavukları da ekleyip, bolca da karabiber öööle kısık ateşte kaynatıp durdum.. sona fırın tepsisine dizdim tost ekmeklerini, üzerilerine ufak bıçak darbeleriyle accık tereyagı kondurdum ve bulamaçımı ekmeklere sürdüm bolcana, üzerilerine de booolcana kaşar peyniri:) fırın penceresinden renklerini gözetleyerek pişmiş olduklarına karar veriiip, kocaman bardakla nestea şeftali ile servis yaptııım :) ya ciddi ciddi yazdım ya tarifi neyse :)öperim..

Neslihan dedi ki...

cok kotusun ya! boyle resimler konulur mu? bende istiyoruumm. bu arada umarim tasinmamissindir!!! :))

Hich dedi ki...

natura ya.. hey gidi günner..

Elma Lekesi dedi ki...

hieeyt! Esma bunu yapar bana, evet :D