25 Mart 2008 Salı

egyptization

ee biras da egypt foto-motosu yapalim :) mısırı gormek bi daha nasip olurmu bilmem... guseldi, o tapınaklar hakkaten büyüleyiciydi! dinimi degistirip horus'a ya da isis'e tapmaya baslıcam sanırım. o yüce tapınakların önünde dikilince, "yok lan ben en iyisi horusa falan tapim yaaaa, hatta hayatımı adayayim!" falan die geciriyorsunuz icinizden... televizyonda göründüğü gibi diil bilader, fırsatı olan kesin gitsin dunya gözüyle görsün.... tabi burda ufak bir dipnota ihtiyac var, gidin, gidin de gözününüz tapınaklar dısına kaymasın aksi takdirde mısır gezinizde aklınıza gelecek olan son sey piramitler olur. abicim o kadar pisler, o kadar pisler ki, ben bile bi hoş oldum yaw. takılmamak lazım ;)
asagida bulunan fotograflarn bi kısmı burcu bi kısmı benm tarafımdan cekilmistir. herzaman her yerde gorebileceginiz msr fotosu koymucam, zira bende de bi ton var artk :) resmler sırasıyla;

+hatsepsut tapınagının oralarda, bizim kapadokyada oldugu gibi, süs esyaları ve tas-atölyeleri var. bu resim de onlardan birinin cephesi.
+ee bi piramit resmimiz olsun di mi?
+cairo / çarşı :P
+luxor havaalanının ucaga binices kısmı.
+edfu tapınagı, işte tam o an horusa tapmaya karar verdim :)
+comombo'da duvar takvimi
+cairo, otel odasndan goruntu!
+yine edfu ve bebeler :P

























Hiç yorum yok: