27 Mayıs 2010 Perşembe

ikinci kapı konteyner sergisi!!!



4 haziran 2010 cuma, 18.30 da açılış var: ikinci kapı konteyner sergisi!!!
biliyorum konteynır die okuyoruz ama yazılış böyleymiş :P neysem, beklenirsiniz efenm..benm de işim var :) helelleeeee leee heeleleee :)

26 Mayıs 2010 Çarşamba

bi-update-olalım meselesinden;daily;circle;falan..


>> cer (namı diğer cermodern) fasafiso sergisi kaldırılmadan 2 gün önce.. bu turuncu/kırmızı tank'ı belgelemeden olmaz die.. çok özr, eser sahibinin ismini almamışım... (kötü ekin!! kötü ekin!!)



>> kizlargecesi yapalım dedik.. göccük katılımlı kızlargecesi oldu ama pek keyifliydi :) bayaaaa bayaaadır yapmıoduk falan:) ama tabi hafta içi olunca geçe kalmadan dağılmaca..olsun :)


>> mılmilllmıiiillllmmmılll :*


>> yine cermodern mekan fotosu.. abi, mekan o kadar keyifli ki, acaip kareler, açılar yakalanıp, fotolanabilir gibi gelio :) duvarlara bitiyorum zaten; brut deniyomuş: hani brut betondan gelme, üstüne astar-master atılmadanki ham inşaaat duvarı.. odtü duvarlarından :P hacettepede de var böle yaklaşımlardan ama tabi, hü biraz daha klas takılmaya çalışıp "amaaan, yok yok, boyuyalım biz bunu, daha güsel olcak, bakımlı olcak!!" die die gidio brutler.. neyse bu çok ayrı bi konu, ki şu an bu tarz konulara girip boğulmuyorum; boğmuyorum :)


>>sayın zeynep tanıtkan.. acaip güzel ışıkla, acaip güzel ve acaip fazla foto çekmişim.. en çok hoşuma giden bu foto..

bu-sefer-gerçekten-yaaaa


lalaaaa laaa lllaaaaaa !!! :)

24 Mayıs 2010 Pazartesi

would-u

öle.böle.bişii

>> cuma(21.05.10) ankara tasarım günlerinin açılışındaydık.. pek acaip keyifli bir sergiydi, ellere sağlık valla.. sayın hakan dağ'a 4. düzenlediği atg için özenini ve emeğini yüceltmek üzere burdan teşekkür ederim kendi adıma. (sayfa linkini sona giricem)
>> cmt - mayısh7uyku günü şeklinde geçdiiii :):)
>> pazar yine atg2deydim, bu sefer annemle.. cer-modern'deki diğer koleksiyon sergisini de gezdim.. acaip keyifliydi.. herkeze, boş bulduğu en ufak zamanında hemen, vakit kaybetmeden cer'e gitmelerini öneriyorum..
>> pazartesi: bugun biraz ritim çizgilerimi kısmen yükselterek, kısmen düşürerek geçirdim.. aslen hala bitmedi gün ama :) bazen ne kadar saçma ve gereksiz cümlelerle savaştığıma şaşırıyorum. bazı cümleleri, hatta paragrafları içselleştirmeden günü bitirmek gerektiğini unutuyorum bazen.. hatta bazen akşam olduğunda dizlerimin ağrısını yaşıyorum, masabaşı/üstü sallanma olayından kaynaklı.
>> mikmiiik!!!! ösledim seni!! :X

13 Mayıs 2010 Perşembe

plan-landı

ümitchan var, plan var :P du, açıklama geliorrr: ümitchan (ki kendileri, sayın iklimklch'nin ki) yeni bir grup kurdularrr; adını da plan koydular; kayıt yaptılarrr; roxy finaline kaldılarr; myspaceleri varrr; bana da burdan duyurmak düşerr :) (aramızda kalsın 2. parçanın ilk zamanlarını bilirim, özellikle girişini pek bi sevdim )

ahanda bu da link :) plan

pacman atakulede!!!

>> geçen hafta, atakuleden aşaaa yürüyorum, tunalı, buzellerle buluşma.. bir baktım, bayaaa bildiginiz pacman var sokakta! telefonla cektim ama bi b.ka benzemedi:) sona gisem, bu işi yapan grubu bulmuş, yolladı.. sokak sanatçılarını demek daha prof. olur aslında :D isimleri küf------aşağıdaki resim de behance.netten: sayfada yapım aşamaları da var.. o diil de, hep gece gece yapıldıgını düşündüğüm bu sokakta sanat olayı, bayaaa bildiğiniz sabahın körü tahmin ettiğim bi vakitte yapılmış..neeese, devamı aşağıdaki linkte :) bunlar güzel şeyler, ankarada olsun isterimler..


elelre sağlık efendim.. bu da link

words.up.to.tengri


my first ae project, by means of kinetic typography. it is designed as a video installation; it is supposed to be projected on the upper corner of intersecting walls and the ceiling (as in the video) and the letters, words and the poem will appear on the wall as if they are flying... it will be exhibited on the 1st of june 2010 at bkm in istanbul. music by bushmen of kalahari..

>> it is a shaman poem in turkish. the video seen here is only the 30 seconds of the whole video.

>> the video can be seen;

ekinklch @ vimeo or here (youtube.com)


10 Mayıs 2010 Pazartesi

sinemaizlencemesimi



birinci sınıflardan birkaç kişi izliyorduk, dönem sonu olsa da biraz rayına oturdu gibi. tabii, çalıştay dolayısıyla duraksama yaşandı, ama bu hafta sinema çarşambasına devam ediyoruz, bütün bölüm öğr. gelebilirler :)
ne mi izlicez?? blmiorum ki.. fikri olan, filmi olan kendisiyle beraber getirsin..

9 Mayıs 2010 Pazar

::fotomassino::201005-02



>> sayn gizem salman 3xlarge-cumaları i-pop varya hani :)


>> salı günü aoç şarap ve bal fabrikasını müze ve sergi alanına çevirmişler, onun açılışı vardı. sayın nil savaş da mimarlığını üstlendiiii :) eee biz de, açılışd bulunduk elbet, ama daga çok resmi bir tören havasındaydı..çok gezemedim, sona bi daha gitmek lazım. mekan hayvanat bahçesinin karşısında.. mutlaka görülmeli!!! bide mekann orda ufak üzüm bağı var, bi de rastlantı sonucu, arabayı parkettiğim yere giderken gördüm, hurdalık gibi bişi var orda, mükemmel!! :P daha sona bidaha gidip fotolamak lazımdır. yukarıdaki resim müze kısmında, posterler, şarap şişelerinin dolum mekanizması falan keyifli manzaralardı..


>> müze ve sergi binası girişi..


>> efendim bu alanda biraz sona hacettepe uni. folklor ekibi yrini aldı.. yalnız hemencecik söyliyeyim, ekipteki kızlar bi muhteşem, uzuuuuun uzuuuuun, makyajlı falan, pek güzellerdi ödül mödül almışlar folklör falan.. ben o kadarını anlamam tabii...


>> mekanın arkasına doğru gidin, komacaaan komacaaan şarap fıçıları var!! içleri boş, konuşunca yankı yapıo falan.. üstlerinde, eski stil (oldschool :P) stencil numaralar falan var :) ama "misafirlerin --ki bu biz oluyoruz :)-- bu alana girmesi hoş karşılanmıyor nedense :S turkiye sınırlarında bu tarz mudahelelere şaşırmıyoruz tabi. guvenlik gorevlisi geldi, biz gezinirkene, dedi"misafirlerin bu alana girmesi yasak!" ben de dedimki: "neden?" tahmin edersiniz adam mavi ekran oluverdi. hanfendi lutfen falan derken, gulumseyerek, tamam cnm gidioruz da, neden ama die uzattım.. yok, yok sonunda bişi olmadı.. mavi ekran devam, suratımda gülümseme devam :)


>> bu da hurdalıktan.. ama içeri giremedim (şimdilik:)



>> aynı mekandan bi görüntü daha... yeldeğirmeni mi denir buna ne denir bilemedim ama, akşamüstü olması dolayısıyla, siluet iyiydi:)

::fotomassino::201005-01







>> bayaaa firatengin ve buketpüren :)

5 Mayıs 2010 Çarşamba

carsambayı persembeye bagla



>> buzeller bugun gidio, yarın gelio. ööle işte.. cok uzun değil ama olsun.. ne biliim..neyse abartmıyorus kızsal düşünceleri :)
>> aşağıdaki foto da, bugünün fotosu :) kübra, vildan, banu, ömre > bugün beyaz t-shirt kot piştisine yakalanmışlar :)


4 Mayıs 2010 Salı

çiziktiriktim oldum ben

gizemle bi duvar pro üzerineyiz gibi (dimi gizem??) bakalım denemeler yapıorum...

3 Mayıs 2010 Pazartesi

dogum günü kartım :)

3. sınıf ögrencilerimden mahyar mortazavi, dogum gunum icin yapmış bana gondermiş:) tesekkur ederim mahyarcm :) süper olmuş :)


up in date


>> bir dizi foto üzerine aklımın bir köşesi çalışıor.. bakalım neler çıkıcak.. buzeller:cermoderno.


>> çalıştay bitti...... bitti.. o kadar :)
>> twitter açtım.. background falan yaptım.. sona ekrana bakakaldım: "eee... ne yazcam şimdi??" yani ne yazılır twitter'a ki? neysem alışırıs belkim.. çok acaip sarmadı gibi şimdilik.. şey keyifli, efendm cermodern olsun, bilmem ne modern olsun, sergi olsun, aktiviste olsun duymak olabilir.. şimdilik bööle.. bakıciiiz.



>> iklim klch çekti efenim.. bukoyla beraber sudoku çözüorus. evet, yastıgın kenarındaki de gözlüğüm!!!!